8. Mart Residential complex

ALK Nekretnine doo je deo ALK Company koja posluje na međunarodnom tržištu još od 1981. godine. U proteklih 40 godina izgradili smo preko 550 objekata raznih namena sa preko 20 miliona m2.

ALK Nekretnine doo je specijalizovana kompanija za prodaju nekretnina u Srbiji. Trenutno su u izgradnji dva stambeno poslovna objekta jedan u Novom Pazaru a drugi na Zlatiboru.

Ako ste se odlučili za sigurnost, kvalitet a i moderan izgled onda birajte nekretninu iz ponude ALK Nekretnine. Koristimo pouzdanu opremu i ugrađujemo najsavremenije instalacije. Prilikom odabira stana dobro je konsultovati i stručnjake pa smo za potencijalne i buduće stanare obezbedili profesionalne savete naših arhitekata, da pomognu prilikom izbora, savetuju oko kupovine i ukažu na mogućnosti tokom izgradnje stana. Izabrati pravi stan, korak je koji vodi ka kvalitetnom i zadovoljnom životu, tako da u ponudi imamo razne strukture stanova i to: jednosobne, dvosobne, trosobne i četvorosobne stanove na svim spratovima. Svi naši stanovi su funkcionalnog i praktičnog rasporeda prostorija odličnih kako za mlade bračne parove tako i za porodice. Elegantni prostori i sofisticirani materijali za završnu obradu predstavljaju standardne specifikacije u čitavoj zgradi, garantujući osećaj istinske prefinjenosti.

A za one sa istančanim ukusom vodili smo računa o svakom detalju od vrhunskog kvaliteta materijala i gradnje, do veličine strukture i funkcionalnosti stambenih jedinica.

ALK Nekretnine Real Estate

Filozofija kompanije

Kada se gradi budućnost, treba verovati u sadašnjost. Uspeh u životu i poslu dostižan je samo onda kada postoji međusobno razumevanje među partnerima.

Nekretnine

Real Estate

Misija

Stvaranje dugoročnih prednosti za svoje klijente na račun profesionalizma, korišćenja inovacionih tehnologija i obezbeđenja stabilnog razvoja našeg poslovanja.

Naši partneri: